معرفی ایرلاین مجازی مای ایرلاینز
همانطور که در اینستاگرام سیم مدز اعلام شد ، قصد معرفی شرکت های هواپیمایی مجازی را داریم ، و این مطلب به معرفی ایرلاین مجازی مای ایرلاینز اختصاص یافته است.از تمامی علاقه مندان دعوت می شود تا ما را همراهی کنند.
تیم استف مای ایرلاینز
کادر استف از آقایان عابدی ( CEO ) ، فضائلی ( Flight quality inspector ) ، کلانتری ( Flight operation ) ، یزدی ( Flight operation assistant ) و محجوب ( Events coordinator ) تشکیل شده است.
ناوگان مای ایرلاینز
ناوگان مای ایرلاینز متشکل از ۲۴۰ فروند هواپیما بوده که از این بین میتوان به تایپ های B747،ATR72،ATR42،A388،A343-6،A332-3،A320-1،A310،A306،B737 و همچنین دیگر تایپ ها از جمله TU154،B787،RJ100،B727،MD81،F50،F100،B777،B767،B757 اشاره کرد ؛ که در این بین تایپ های کارگو نیز با مسیرهای مجزا قابل دسترسی می باشد.
اعضای مای ایرلاینز
در زمان نوشته شدن این مطلب تعداد خلبانان مای ایرلاینز ۶۱ نفر می باشد که ۲۰ نفر از آنان به طور فعال مشغول فعالیت هستند.
بخش آموزش مای ایرلاینز
بخش آموزش مای ایرلاینز شامل فیلم های آموزشی بوده که انحصارا به نام MY Airlines Academy شناخته می شود و تلاش بر این دارد تا با پوشش دادن موارد تئوری بر دانش خلبانان خود بیفزاید.
شرایط ثبت نام
مای ایرلاینز یکی از اولین ایرلاین های ایرانی ثبت شده در شبکه ایوائو می باشد ؛ از این رو شرایط ثبت نام منوط به داشتن اکانت در ایوائو می باشد و حداقل ریتینگ عضویت FS2 می باشد.اگر چه که با این ریتینگ تنها قادر به استفاده از فلیت عمومی خواهید بود و فلیت شخصی به فرد اختصاص نخواهد یافت.
با معرفی ایرلاین مجازی مای ایرلاینز در خدمت شما هستیم و این بار نوبت بررسی سوابق ایرلاین می باشد : فعالیت بیش از ۶ سال در حیطه شبیه ساز پرواز ، فعالیت سه ساله در شبکه Fsairlines ؛ سپس انتقال به سیستمی کاملا انحصاری و خاص MY Airlines بر پایه PHP ، برگزاری بیش از ۲۰ پل هوایی مختلف ، اعم از پرواز گروهی و پل هوایی دو یا چند مقصده ، طراحی تورهای مختلف برای دویژن ایوائو ایران ، برگزاری ایونت با سایر ایرلاین های داخلی و خارجی اعم از ZirveAirlines ترکیه ، اسپادانا ایران ، ایرلاین چابهار ایران و … گوشه ای از سوابق این مجموعه می باشد.
بیس داخلی
مای ایرلاینز دارای دو بیس داخلی برای پروازهای مسافربری و همچنین یک بیس برای پروازهای باربری ( کارگو ) می باشد ، که این فرودگاه ها عبارتند از : فرودگاه مهرآباد تهران ( پروازهای مسافربری داخلی ) ، فرودگاه امام خمینی ( پروازهای مسافربری خارجی ) ، فرودگاه پیام کرج ( پروازهای باربری ( کارگو ))
بیس خارجی
مای ایرلاینز برای علاقه مندان پروازهای اروپایی و خارجی نیز یک بیس در قلب اروپا به تازگی راه اندازی نموده که تنها با شرایط خاص ، خلبانان می توانند از این بیس استفاده کنند.(شرایط استفاده : حداقل داشتن ریتینگ PPL یا ADC و یا شرکت در آزمون ورودی که شامل مکالمه و عملکرد پرواز می باشد ) لازم به ذکر است فرودگاه انتخاب شده برای این نوع پروازها ، فرودگاه فرانکفورت آلمان می باشد.
شرایط افزایش ریتینگ
با دریافت ریتینگ FS3 در شبکه ایوائو خلبان به ریت Advance Pilot ارتقا یافته و شرایط استفاده از فلیت شخصی و امتیازات برای او فراهم می شود.بعد از گذشت ۵۰۰ ساعت پرواز در ایرلاین خلبان از ریت First officer به ریت Captain ارتقا می یابد و بعد از گذشت ۲۰۰۰ ساعت پرواز خلبان به ریت Senior captain ارتقا خواهد یافت.
کلاینت مورد استفاده
ایرلاین مجازی “مای ایرلاینز” بر مبنای آزادی ساخته شده و توسعه یافته است ؛ به این صورت که خلبان ۱۰۰ درصد سود پرواز را برای خود خواهد داشت و با استفاده از آنها می تواند هواپیمای مورد علاقه خود را خریداری کرده و اقدام به پرواز بدون محدودیت بیس پروازی ( بازگرداندن به بیس ) انجام دهد.همچنین می تواند با ثبت پروازهای چارتر به هر مقصدی پرواز کرده و آزادانه مقصد پروازی خود را انتخاب کند.بر همین مبنی می باشد که این مجموعه به نام مای ایرلاینز درآمده و به معنای ایرلاین من است !! گویی که خود خلبان صاحب ایرلاین است و می تواند هر مقصدی را برای خود تعریف و اقدام به پرواز نماید.
جمع بندی
اگر از بررسی اولیه ایرلاین بگذریم ، مای ایرلاینز بعد از گذشت نزدیک به سه سال فعالیت در شبکه FSAirlines اقدام به ساخت سیستم اختصاصی خود کرد تا بتواند به تمامی اهداف اولیه خود که بر مبنای همین موضوعی که ذکر شد ، دست یابد ؛ در نتیجه سیستم کنونی مای ایرلاینز ساخته شد و پس از گذشت سه ماه از آغاز کار ، آماده و در اختیاز کاربران قرار گرفت.این سیستم بر اساس ساختار پایه PHP ساخته و ویرایش شده ( توسعه یافته ) تا به تمامی خواسته های کاربران خود پاسخ دهد و همچنین به تمامی رساله مای ایرلاینز عمل کند.سیستم مذکور با قابلیت ثبت پروازهای چارتر توسط خود خلبان ، خرید فلیت شخصی و استفاده از آن برای پروازهای تجاری ( با سود تجاری ) و قابلیت امتیازدهی و سیستم ثبت پرواز با قابلیت ادامه مجدد در صورت کرش کردن شبیه ساز پرواز ، به جرئت می توان گفت به یکی از کامل ترین سیستم های حال حاضر در میان ایرلاین های مجازی ، تبدیل شده است.
معرفی ایرلاین مجازی مای ایرلاینز را از سیم مدز دنبال می کنید !! کلاینت ثبت و گزارش پرواز استفاده شده در این سیستم با بهره گیری از کلاینت SmartCars ساخت شرکت معظم TFDi Design بوده و همانطور که ذکر شد قابلیت ادامه پرواز بعد از کرش کردن شبیه ساز را دارد و این بدین معناست که دیگر نباید نگران ارورهایی مشابه Fatal Error و یا Stop Working بود ! این کلاینت برای تمامی شبیه سازهای مطرح مانند : FS9،FSX،P3D،Xplane 10/11 و … قابل استفاده می باشد.البته این تمام ماجرا نیست و این سیستم بعد از ثبت پرواز بایستی توسط کادر استف بازبینی شده و به تایید برسد تا خلبان بتواند از سود و زمان پروازی حاصل از آن استفاده نماید که این وظیفه بر عهده واحد کنترل کیفیت پروازها می باشد و این بررسی به طور روزانه و مستمر صورت خواهد گرفت.
آدرس سایت / شبکه های اجتماعی
علاقه مندان جهت عضویت می توانند به وبسایت مای ایرلاینز به نشانی www.myairlines.net و crew.myairlines.net مراجعه نمایند.
فقط fsx رو ساپورت میکنه ؟ p3d هم داره ؟
سلام
همانطور که در بخش جمع بندی مطلب نیز ذکر شده ، کلاینت برای تمامی شبیه سازهای مطرح مانند : FS9،FSX،P3D،Xplane 10/11 و … قابل استفاده می باشد.